Klipning af hår i Hjørring

Hos Salon Simoni har vi fokus på vores kunders velvære, og vi lægger stor vægt på at give den perfekte klipning til netop dig. Vores hyggelige salon i Hjørring har eksisteret i 116 år – som gør den til den ældste salon i byen – og den har kun været ejet af fire forskellige personer. Anita som er den nuværende ejer, har været her i 38 år, og har udlært fem elever i salonen. Vi er stolte af at kunne videreføre salonens tradition og historie, og vi er lige så stolte af at kunne tilbyde de bedste klipninger til alle vores kunder i Hjørring og omegn!

Vi er altså din lokale frisør i Hjørring, som har en hyggelig og hjemlig salon, der trækker på 116 års historie – vi kan bare det med hår! Vi går meget op i at vores kunder aldrig oplever det første scenarie, som blev beskrevet i indledningen – for det ved vi ingen kan lide.

Du kan altid ringe til os på telefon: 98 92 50 50 for at bestille en tid til en klipning med det samme

– vi glæder os til at se dig i salonen!

 

Mandag 08.00 – 17.30
Tirsdag 08.00 – 17.30
Onsdag LUKKET

Torsdag 08.00 – 17.30
Fredag 08.00 – 17.30
Lørdag 08.00 – 13.00
Søndag LUKKET

Vi har flexible åbningstider.
Ring ind, så finder vi en tid som passer dig!

Hårklipninger og behandlinger

I samarbejde med dig sørger vi for at give lige den klipning, du ønsker dig. Vi lytter altid nøje til vores kunder og giver altid en klipning, der passer til din ansigtsform og personlighed.

Børneklip

Hos Salon Simoni klipper vi alle – store som små. Vi har mange års erfaring med børneklip, hvorfor vi kan tilbyde en professionel og børnevenlig klipning. Det kan være svært for børn at sidde stille i en frisørstol, men vi gør alt for, at det bliver en god oplevelse for barnet. Vi tager os god tid og lytter til barnets behov.

Hårvask, hårkur, wellness til håret

Det er altid lækkert at få plejet, masseret og vasket sit hår! Vi tilbyder forskellige former for kurbehandlinger og giver en lækker hårvask, som er afslappende og vedligeholder dit pæne hår.

Permanent, farver

Vi tilbyder både permanent til herre og kvinder, så du kan få dit ønskede look med det samme. Og ønsker du at få farvet dit hår, så har vi et bredt udvalg af hårfarvebehandlinger, så du kan få lige den hårfarve og hårfarvebehandling, som du ønsker dig. Permanent kan både være med til at give håret krøller og volumen. Det er meget individuelt hvor meget krøl eller volumen man ønsker i sit hår. Vi tager altid en snak inden start.  

Opsætninger, vandondulation

Hos Salon Simoni tilbyder vi håropsætninger til enhver lejlighed: alt fra konfirmation til bryllupper, fester og hvad kunden ellers kan tænke på. Vi går meget op i at finde det, der passer allerbedst til dig som person og til din lejlighed. Det er også muligt at få vandonduleret sit hår hos os, som er en gammel frisure og teknik, som ikke er så velkendt i dag – men vi er stolte af at kunne videreføre traditionen!

Det siger vores kunder om os

Altid en fornøjelse at komme hos Anita og Mie, super service og altid søde

Marlene

Super dejligt at komme i salonen og Anita er dygtig, elsker at komme der 🙂

Lissi

Der er super skøn stemning i salonen og Anita er jo bare fantastisk

Helena

Dejlig stemning og man føler sig velkommen 🙂 <3

Charlotte