Herreklip hos Salon Simoni 

Hos Salon Simoni tilbyder vi et herreklip, skræddersyet til enhver smag. Fra klassiske klipninger til nutidige, stilfulde frisurer. Vores erfarne frisører har ekspertisen til at finde den perfekte klipning, der passer til dig og din ansigtsform og personlighed.

Vi vægter rådgivning, vejledning og samarbejde højt for at sikre, at du får den bedst mulige klipning. Fra det øjeblik du træder ind i Salon Simoni, er vores frisører klar til at lytte til dine ønsker og arbejde sammen med dig for at skabe den ideelle klipning.  

Vi tilbyder også

Hos Salon Simoni tilbyder vi ud over traditionelle herreklip, også andre hårbehandlinger til herre, der hjælper med at holde dit hår sundt og smukt. Vi tilbyder hårvask, hårkure, wellness til håret, permanent, farvning og opsætninger. 

Book din herreklip hos os 

Ring til os i dag for at bestille en tid til en professionel herreklip. Vi garanterer en behagelig og professionel oplevelse i vores salon i Hjørring. Vores dedikerede frisører står klar til at give dig en klipning, der vil booste din selvtillid. Vi ser frem til at byde dig velkommen!  

herreklip_salon_simoni_hjørring

Det siger vores kunder om os

Altid en fornøjelse at komme hos Anita og Mie, super service og altid søde

Marlene

Super dejligt at komme i salonen og Anita er dygtig, elsker at komme der 🙂

Lissi

Der er super skøn stemning i salonen og Anita er jo bare fantastisk

Helena

Dejlig stemning og man føler sig velkommen 🙂 <3

Charlotte